Yeni Sezon Kravat Modellerimizi İncelediniz mi ?

Yeni Sezon Kravat Modellerimizi İncelediniz mi ?

 

Yeni Sezon kravat Modellerimiz ile iş toplantılarınızda öne çıkmak istemez misiniz ?  Siyahtan, Sarıya Maviye, Tüm renkler ile size olan ilgiyi maksimuma çıkaran kravat kategorimizdeki modellerimizi incelemeyi unutmayın:)

Kutulu set ürünlerimizi dilediğiniz bir tanıdığınıza rahatlıkla hediye olarakta gönderebilirsiniz.

2022 Business modasında kutulu set ürünlerimiz tarzınızı yansıtmak için büyük etken olacaktır, size gündelik hayatta şıklık katabilir. İş dünyasına yön veren, dünyaca ünlü top modellerin de kombinlerinde sıklıkla yer verdiği kravat modellerini siz de tarzına dahil ederek tarzını güçlendirebilirsiniz. Sitemizdeki kravatları nasıl kombinleyebileceğine dair bir ipuçlarını TR10 Blog olarak senin için hazırladık!

 

Kravat Modelleri Nasıl Kombinlenir?

Sade ve gündelik bir şıklık arayışındaysan dolabındaki kravat modelleri Sizler için kaçırılmayacak bir fırsat! Peki dolabının sade ve şık parçası kravat modelleri nasıl kombinlenir?

Günlük kombinlerinde, ya da ofise giderken de rahatlıkla kullanabileceğin kravat modellerimize bir şans vererek, stilinizin dozunu artırabilirsiniz. Desenli Slim Fit Takım Elbise ve beyaz bir gömlek tercih edebilir. Siyah ayakkabınız ile de tek potada eritebilirsiniz. Gözlük ,bileklik, kol düğmesi ve çantanla bir bütün oluşturacak kombininle business modasına yön verebilirsiniz.

Hep aynı kıyafetlerden sıkıldıysanız ve yaşamınıza yeni tarzlar katmak istiyorsanız; Kravat modellerini hemen dolabına dahil edebilirsiniz.

Sizler için kategoriye özel aylık kampanyalar düzenliyoruz. Bu fırsatları kaçırmak istemeyeceğinizi düşünüyoruz :)

Etiketler: eticaret,erkekgiyim,tr10,kravat,takımelbise
Nisan 21, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR